Menu Content/Inhalt
ANASAYFA arrow Kozmetikte Fındık Yağı

Alışveriş Sepetim

Alışverişim
Alışveriş sepetiniz boş.
Pikola Fındık 250 gr
Pikola Fındık 250 gr
9,00 TL
Sepete Ekle


500g Natürel Giresun Kalite İç Fındık
500g Natürel Giresun Kalite İç Fındık
9,00 TL
Sepete Ekle


Kavrulmuş Fındık 500gr
Kavrulmuş Fındık 500gr
12,50 TL
Sepete Ekle


Kavrulmuş Fındık 800 gr (Kutu)
Kavrulmuş Fındık 800 gr (Kutu)
21,00 TL
Sepete Ekle


Sütlü Fındık Kreması
Sütlü Fındık Kreması
9,00 TL
Sepete Ekle


250g Natürel Giresun Kalite İç Fındık
250g Natürel Giresun Kalite İç Fındık
4,50 TL
Sepete Ekle


Kakaolu Fındık Ezmesi
Kakaolu Fındık Ezmesi
8,50 TL
Sepete Ekle


Organik Kavrulmuş Fındık
Organik Kavrulmuş Fındık
15,00 TL
Sepete Ekle


Fındık Ezmesi 180 gr
Fındık Ezmesi 180 gr
4,00 TL
Sepete Ekle


150g Natürel Giresun Kalite İç Fındık
150g Natürel Giresun Kalite İç Fındık
3,00 TL
Sepete Ekle


Giriş Formu






Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

Son Ürünler

Kabuklu Fındık 1 Kg Jut Çuvalda
Kabuklu Fındık 1 Kg Jut Çuvalda
10,00 TL
Sepete Ekle

Kakaolu Fındık Ezmesi
Kakaolu Fındık Ezmesi
8,50 TL
Sepete Ekle

İletişim Bilgilerimiz

Merkez Ofis (Online Satış)
  533 4281904
 Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
  findikshop
  Dış Ticaret Uzmanlarımız ( Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır )
  İng.   Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır   +90 555 6109527  erol.jentzsch
  İtal.   Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır   +90 538 3233406 subacquo
  Alm.   Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır   +90 555 6109527  erol.jentzsch
Kozmetikte Fındık Yağı E-posta
 
Botanikteki Adı:Corylus avellana
Aroma:Hafif, tatlı ve fındık tadında
Özellikleri:İnce dokulu, kolayca emilir
Kullanım Alanları:Akne, iltihap, Solunum Bozuklukları, Saç Bakımı, Cilt Bakımı, aromatik terapiler

  





 


    Fındık yağı yüz ve vücut masajında kullanılan olmazsa olmaz yağlardandır. Yüksek miktarda, temel yağ asitlerinden linoleik asit içermektedir. Fındık yağının çok hafif, tatlı ve fındık tadında bir kokusu vardır. İnce dokusu ve yüksek orandaki doymamış yağ asidi içeriğiyle, bitkisel yağlar içinde haklı bir ayrıcalığı vardır. Botanikteki adı Corylus avellana olan fındık yağı kolayca emilir ve cilde hızlı bir şekilde nüfuz eder.
   
    Fındık yağının cildi sıkılaştırıcı ve bronzlaştırıcı etkisi kanıtlanmıştır. Ayrıca hücre yenilenmesine ve kılcal damarların güçlendirilmesine yardımcı olur. Fındık yağı masajı, çocuklardaki solunum bozuklukluğu hastalıklarında oldukça etkilidir. Terapik etkilerinin dışında, fındık yağı nemlendirici özelliği ile de bilinmektedir.
   
   
Sağlık açısından birçok faydasının yanında fındık yağı cilt bakım yağlarının hazırlanmasında da tercih edilir. Bu amaçla kullanımın en güzel yanı fındıkyağı sürüldüğü yerde kayganlık hissi uyandırmaz. Ayrıca büzücü etkisiyle akneye yatkın ciltlerin korunmasında büyük öneme sahiptir.
    
   
Fındık yağı cildi rahatlatıcı ve yatıştırıcı etki sağlar. Bu nedenle spa masajlarında oldukça sık tercih edilen bir yağdır. Ayrıca güneş ışınlarını filtre etme özelliği olduğu için güneş koruma ürünleri yapımında vazgeçilmez bir maddedir. Fındık yağı, losyon, sabun, güzellik kremleri ve sütlerde; yüz temizleyici ürünlerde ve saç bakım ürünlerinde temel bir madde olarak kullanılır.
    
   
Sağlık ve güzellik üniteleri, oteller, spa merkezleri, solaryumlar, masaj salonları, thalassoterapi merkezleri, alternative tıp merkezlerindeki insan sağlığı faaliyetleri için temel bir ürün olan fındık yağı, ayrıca sivilce oluşumunu engelleyici etkilere de sahiptir.